Bengtsfors Billackering AB

Nu tänkte jag ta tillfället i akt att tipsa alla er läsare om Bengtsfors Billackering AB, som föga förvånande sysslar med billackering i bland annat Åmål. Jag bor själv i Åmål, som de flesta av er borde veta vid det här laget, och när jag kände att min bil behövde sig en lackering valde jag att söka på Google efter ett företag som kunde matcha mina kriterier. Jag ville att firman skulle ligga ganska nära, eftersom jag inte vill behöva lämna bort bilen alldeles för långt bort, men också ha bra rekommendationer och generösa öppettider. Bengtsfors Billackering var ett av resultaten som dök upp, och jag valde att kontakta dem för att veta mer. Tider och priser var mycket rimliga, och jag bokade in en tid redan veckan därpå. Detta var nu några veckor sedan, och nu har jag alltså fått tillbaka bilen igen. Och vilket skick den är i! Jag vet inte ens om den var så fin när den var helt ny… Ny lack förbättrar verkligen utseendet med hästlängder. Jag som hade funderingar på att sälja bilen, känner nu verkligen att den får stanna några år till, om den fortsätter att gå som den ska. Det känns väldigt roligt att kunna tipsa er om detta företaget, då jag tycker att de verkligen gjort sig förtjänt av det. Inte för att min blogg är så enormt stor, men det känns ändå bra att kunna ge både er läsare detta, men också företaget i sig. Jag valde samma färg som jag hade sedan innan, det vill säga en mörkblå klarlack. Den är väldigt klassisk och det vet jag, men det är också det jag tycker är så drömsnyggt. Det verkar också som att Bengtsfors Billackering AB tycker att det var ett roligt jobb att utföra! Resultatet blev verkligen klockrent. 

Du gillar kanske också...