En seriös byggfirma i Lund

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt, och att ni ser fram emot vad helgen har att erbjuda er. Jag vet att ni är många som har haft en del problem med att hitta en bra och seriös byggfirma i Lund med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta idag. Jag vill tipsa er om ett företag som jag vända mig till nu i höstas, och som jag verkligen tycker om otroligt mycket, nämligen L. Kristenssons Byggnadstjänst AB. L. Kristenssons Byggnadstjänst AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till dem, och som blivit otroligt nöjd med den hjälp som personalen gett henne. Jag har länge letat efter ett liknande företag, och blev därför otroligt glad och tacksam när jag hittade just L. Kristenssons Byggnadstjänst AB. Tidigare företags om jag vänt mig till eller kontaktat har tyvärr inte kunnat ge mig den hjälp som jag behövt, och många företag har dessutom känts väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket är synd. Just L. Kristenssons Byggnadstjänst AB kändes direkt som ett pålitligt företag, och då personalen arbetar mycket med kundservice, kunde jag direkt känna mig trygg och säker i mitt val utav företag.

De anställda är dessutom väldigt erfarna och kunniga inom sitt arbete, och kunde därför ge mig precis den hjälp som jag behövde. Jag är otroligt nöjd och tacksam över allt som L. Kristenssons Byggnadstjänst AB gjort för mig och mitt hem, och vill därför tipsa er läsare som befinner er i Lund med omnejd att vända er till detta företag. 

Du gillar kanske också...