Kontorsstädning i Mölndal med omnejd

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad helgen än har att erbjuda er. NI är många som har kommenterat en hel del angående det här med kontorsstädning i Mölndal med omnejd, och jag kommer därför skriva ett inlägg om detta, och försöka ge er så bra och tips som möjligt. Flitiga Fruars Städservice är ett företag som jag och mitt företag valde att vända oss till för ett tag sedan, och som vi blivit otroligt nöjda med. Jag fick detta företag som ett tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem, och blivit nöjd med den hjälp som hon fått. Det var så otroligt roligt att få detta tips, då vi länge haft problem med att hitta ett företag som detta. Många utav de företag som vi tidigare valt att vända oss till, har tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket har varit synd. Detta har då lett till att vi inte fått den städhjälp som vi behövt, vilket har gjort många av oss stressade. Personalen hos Flitiga Fruars Städservice är verkligen helt underbara. De arbetar väldigt mycket med kundservice, vilket gjorde att vi kunde känna oss trygga och säkra i vårt val utav företag, vilket var väldigt skönt.

De anställda visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna när det kommer till städning utav kontor, och arbetade mycket med våra egna behov, önskemål och förutsättningar, för att kunna ge oss den bästa tänkbara servicen. Vi får nu städhjälp varje vecka, vilket är så fantastiskt skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Mölndal med omnejd att vända er till just Flitiga Fruars Städservice. 

Du gillar kanske också...