Tips på en bra och prisvärd frisersalong

God morgon på er allihopa och hoppas ni vaknat upp till en ny dag full av möjligheter. Själv ägnar jag som vanligt en del av morgonen åt att blogga, och idag är ämnet för bloggen och som jag ska berätta om för er läsare, en riktigt bra frisersalong som jag brukar anlita. Nämligen Beauty By K&A. Nu var det ju inte alldeles enkelt att hitta en riktigt bra frisör. Otaliga är de salonger som jag har besökt genom åren runt om i Vadstena. Sällan har jag varit så belåten som när jag äntligen hittade rätt, eller snarare hit till Beauty By K&A här i Vadstena. 

  

På den här salongen arbetar det skickliga frisörer som ständigt uppdaterar sin kompetens. Det passar förstås bra för den som bor i närområdet att gå hit, men många kunder från orter runtomkring kommer också gärna hit, till exempel ifrån Motala. Faktum är att deras goda rykte har spridit sig som ringar på vattnet, och därför kommer folk från gärna hit för att göra sig i ordning i håret, eller för att köpa riktigt bra hårvårdsprodukter av högsta kvalitét. 

  

Visst är det trist när man efter besök hos frisören inte känner sig riktigt nöjd. Ibland har jag till och med känt mig helt missnöjd och till och med ledsen när jag varit hos andra frisörer. När jag för några år sedan blev kund hos Beauty By K&A minns jag att jag efter besöket där tågade ut ur salongen med ett leende på läpparna. Det blev precis så som jag ville ha det och frisören som klippte mig var mycket noggrann, lyssnade in hur jag ville ha det men kom ändå med goda förslag. Tack vare att jag verkligen tycker att denna frisersalong är så bra, så vill jag gärna rekommendera er att gå hit. Om ni ännu inte funnit rätt frisör kommer ni nog göra det här!  

Du gillar kanske också...